2011 m. gegužės 6 d., penktadienis

Kaip teisingai nešioti papuošalus

Daug malonumo Jums gali suteikti tinkamo papuošalo ir aprangos derinio paieškos. Čia rasite keletą patarimų, padėsiančių Jums suderinti Jūsų mėgstamiausius papuošalus su apranga.
  
Derinkite vėrinius pagal viršutinių drabužių kaklo iškirptę 

 

Pirmiausiai pasirenkant papuošalą, reikėtų atkreipti dėmesį į Jūsų drabužio kaklo iškirptę.  Tai nėra privalomos taisyklės, Jūs visada galite eksperimentuoti norėdami sukurti savo individualų įvaizdį.


Koljė rinkitės kai velkatės drabužį be petnešėlių, kai kaklo linija neužpildyta ilgais plaukais. Norėdami išgauti geriausią efektą, nešiokite ją su trumpais arba į viršų sukeltais plaukais.
Trumpas ir vidutinio ilgio vėrinys, kuris kabo žemiau raktikaulio, puikiai tiks su apvalia, be petnešėlių ar žemesne apvalia kaklo iškirpte.    
Ilgi vėriniai puikiai tinka su V-formos arba maža kaklo iškirpte, nes tada jie nesivaržo tarpusavyje su kaklo iškirpte dėl dėmesio.


    

  Iškirptė
 Be petnešėlių
      Apvali iškirptė
       V-formos iškirptė
       Maža iškirptė
        Idealus vėrinio
ilgis
    Koljė, trumpas
   arba vidutinio
   ilgio vėrinys
 Trumpas arba
vidutinio ilgio
vėrinys
 Trumpas, 
 vidutinio 
 ilgio arba ilgas
  vėrinys
 Trumpas arba 
 ilgas vėrinys




Dar keletas patarimų vėrinių nešiojimui:
  • Ilgi vėriniai optiškai pailgina V-formos  marškinėlių iškirptę ir nukreipia žvilgsnį žemyn, taip pailgina kūną, optiškai padaro Jus aukštesne, plonesne ir elegantiškesne.
  • Jei norite nukreipti dėmesį nuo krūtinės, nenešiokite papuošalų, kurie šioje vietoje baigiasi. Nešiokite trumpesnius vėrinius, kurie kristų tiesiai ant krūtinės ląstos, nukreipdami dėmesį nuo krūtinės.
  • Koljė gali būti seksualus bei  ryškus papuošalas, puikiai atrodantis ant ilgo kaklo.  

Vėrinio ilgis

 

Jei nesate tikra, kokio ilgio vėrinio Jums reikia, šios iliustracijos Jums padės apsispręsti. Čia parodyta, kurioje vietoje bus atitinkamo ilgio vėrinys vidutinio sudėjimo moteriai. Jei Jūs esate aukštesnė ar žemesnė, į tai turėtumėte atkreipti dėmesį.

    12-14"
   30-35
16-18"
40-45cm
20"
50cm
26"
65cm
32"
80cm
    Koljė
Trumpas
Vidutinis
Ilgas
Labai ilgas

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą