2015 m. sausio 11 d., sekmadienis

Opalas – skorpiono planetos akmuo


Opalas – oksidų klasės mineralas. Amorfinis silicio dioksido hidratas.
Natūralūs opalai būna baltos, gelsvos, pilkos, melsvos, rudos spalvos, balto brėžio, stiklinio, matinio blizgesio, netobulo skalumo, kriauklėto lūžio.
Opalai labai jautrūs karščiui bei staigiems temperatūros pokyčiams.
Afrikos opalas – tai matinis akmuo randamas Afrikoje. Jis būna žemės spalvų. Dažniausias jis rusvai gelsvas su tamsesnėmis rudomis venomis, kartais su baltu, geltonu, rudu arba žaliu atspalviu.


Visi opalai yra sėkmę nešantys akmenys.

Opalas – tai sudėtingas akmuo, sustiprinantis tiek teigiamas, tiek neigiamas jūsų savybes. Jis garantuoja verslo sėkmę, jei jį nešioja doras, kilnus žmogus, taip pat tinka fantazuotojams, gyvenantiems svajonių pasaulyje, bet turintiems kilnius siekius. Skatina aiškiaregystes, bet netinka piktavaliams žmonėms. Opalas – puiki pagalba tiems, kieno darbas – komunikacija: padeda suprasti kitus ir būti suprantamam.
Opalas yra paslaptingas akmuo su švelniomis vibracijomis. Jo energija yra energinga ir aistringa, švelni bei rūpestinga. Opalas yra akmuo, kuris gali daug sugerti, ir visa tai išspinduliuoti. Jis gali būti kaip  veidrodis. Opalas jaučia nešiotojo džiaugsmą ir liūdesį, kiekvieną šypseną, kiekvieną ašarą. Viena vertus tai daro šį akmenį puikiu pranašysčių akmeniu. Jei tikima šią akmens galia, akmuo spinduliuos tokias pat teigiamas vibracijas, kurios yra tuo metu jūsų mintyse. Kita vertus, neigiamos vibracijos bus taip pat skleidžiamos tokia pat energija, kaip ir jūsų neigiamos mintys galvoje. Tad nenešiokite opalo, jei esate nusiminęs ar pesimistiškai nusiteikęs, nes opalas tik pagilins problemą.


Opalas yra žinomas kaip gyvenimo norą stiprinantis akmuo. Jis susijęs su širdimi bei sakoma, kad šis akmuo gali pagreitinti medžiagų apykaitą. Harmonizuoją potraukį maistui, t.y. skatina mėgautis maistu ir padeda valdyti apetitą, taip užkirsdamas kelią valgymo sutrikimams. Opalas turi teigiamą poveikį žmogaus psichikai, padeda gydant sudaužytą širdį ir sugrąžinat harmoniją į gyvenimą. Reguliuoja nešiotojo bioritmus, padeda išvengti prieštaringų energijų, kurios gali sukelti perdėtą aktyvumą arba visišką neveiklumą.
Opalas yra įkvėpimo akmuo, kuris skatina vaizduotę ir kūrybiškumą. Taip pat jis padeda atsipalaiduoti bei pagerina atmintį. Todėl sakoma, kad opalas labai dvasingas akmuo, ir gali padėti tapti „nematomu“ situacijose, kuriose norisi likti nepastebėtam. Jis senovėje buvo žinomas kaip svajones pildantis ir pokyčius palengvinantis akmuo.
Opalas yra silikatas, kurių sudėtyje yra daug vandens, kuris siejasi su mūsų emocijomis. Todėl jis gali padėti išsiaiškinti jūsų tikruosius troškimus, sustiprindamas užslėptus jausmus, nuojautas bei emocijas (įskaitant meilę ir aistrą). Taip lieka mažiau užslopintų jausmų, viskas vykta spontaniškiau, išlaisvinama vaizduotė bei išgryninamos mintys.
Opalas dar vadinamas „Santykių akmeniu“, nes padeda sukurti bei sustiprinti sąžiningumu ir nuoširdumu paremtus tarpusavio ryšius su draugais, artimaisiais taip pat ir bendradarbiais. Šis akmuo labai naudingas bendraujant tarp šeimų, ypač tarp vaikų ir tėvų, nes skatina geriau pažinti vieni kitus, pašalinant bet kokią įtampą bei netikrumą, padedant tvirtą tarpusavio santykių pagrindą ateičiai.
Majų nuomone Opalas  yra puikus talismanas įgalinantis išlaikyti jaunystę, vidinę pusiausvyra ir dvasinę ramybę!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą